Even binnenkijken Op de Set

Je woning in Op de set heeft drie verdiepingen en een tuin, is extra duurzaam gebouwd en staat in een fantastische wijk. Maar hoe zou het er van binnen uit kunnen zien nadat je de woning hebt ingericht? Wegens de veiligheidsrichtlijnen op de bouw is het niet mogelijk om even te komen kijken. Daarom hebben we een aantal beelden voor je gemaakt. Dan kun je alvast inspiratie opdoen en krijg je een goed beeld van hoe de woning is ingedeeld. Let op, dit zijn impressies. Zodra de plattegronden beschikbaar zijn, kun je daarop de exacte indeling van de woning zien. De beelden geven een realistisch beeld van de ruimtes na aankleding en inrichting, maar details in de afwerking van de woning kunnen verschillen. Heb je vragen over de kwaliteit van de woning? In de veelgestelde vragen lees je er meer over.

Van een nieuw recept tot je vertrouwde koffie

Jouw woning in Op de Set is compleet met een moderne open keuken in je woonkamer. De combinatie van de witte kasten met het zwart composiet werkblad en de kwalitatieve inbouwapparatuur maken deze keuken een aanwinst voor ieder interieur. Je hebt hier dan ook alles bij de hand om een lekkere maaltijd op tafel te zetten: een inductiekookplaat, afzuigkap, geïntegreerde vaatwasser, combinatieoven met magnetron functie en een koel-/vriescombinatie. Een open keuken is daarnaast ook nog eens lekker praktisch, want tijdens het koken houd je makkelijk overzicht over wat er in de woonkamer gebeurt. Of je praat even bij met je bezoek terwijl je de laatste hand aan het hoofdgerecht legt.
*Let op!: Er zijn verschillende type keukens. De keuken op de impressie kan daardoor afwijken van de werkelijkheid.

Sweet dreams

Op de eerste verdieping tref je twee slaapkamers, die ongeveer vergelijkbaar zijn qua afmeting. Daar tussenin ligt je badkamer. De tijdloze kleurstelling van de badkamer, met zwarte vloertegels en witte wandtegels tot aan het plafond, maken er een fijne rustige ruimte van. Je hebt hier de beschikking over een verfrissende douche, een wasbak met planchet en een toilet.

Als kers op de taart is daar de zolder. Hier vind je de aansluiting en opstelplek voor je wasmachine en droger, en dan houd je nog ruimte over. Omdat de ruimte middels een dakraam voorzien wordt van daglicht, kun je de zolder inzetten op een manier die bij je past. Hoe richt jij het in? Misschien als extra slaapkamer? Een thuiskantoor voor de thuiswerkdagen, een plek om rustig de was te vouwen of juist een ruimte voor je uit de hand gelopen hobby? Wat er ook bij jou past, zo'n ruime zolder geeft je de flexibiliteit om te wonen hoe jij het wilt.