Take 2 and ... action!

Op de Set is een nieuwbouwproject in de wijk Zuiderveld, in het jongste stadsdeel van Nijmegen: Waalsprong. Op de Set bestaat uit twee deelprojecten, Take one en Take two. De woningen van Huren Op de Set zijn onderdeel van Take two, en kenmerken zich door de speelse en elegante architectuur. Dit zie je terug in de verspringende gevels, opvallende minerale steenstrips, subtiele Franse balkons en een eigentijdse kleurstelling. In totaal bestaat het project uit 85 woningen, waarvan er 41 koopwoningen zijn. De koopwoningen van Op de Set zijn inmiddels allemaal verkocht. Gelukkig komen er 44 van deze gewilde woningen beschikbaar voor verhuur! Deze 44 woningen zijn opgedeeld in 4 blokken, 3 blokken met 12 woningen en het andere blok bestaat uit 8 woningen.

Duurzaam wonen

In Op de Set huur je een duurzame en energiezuinige woning. De zeer goede isolatie, zonnepanelen op het dak en de aansluiting op het (stads-)warmtenet dragen hier aan bij. Je hebt geen gasaansluiting meer nodig, want de woning en het water worden middels het stadswarmtenet verwarmd, en koken doe je op een inductiekookplaat. Dit samen zorgt voor een energielabel A+++. Toekomstbestendig wonen dus. En dat merk je aan een comfortabel woonklimaat in je woning, en aan de maandelijkse energielasten! Daarbij komt nog dat de woning in een wijk staat die met veel aandacht voor duurzaamheid is gebouwd. Zo zijn er door de hele wijk wadi's, ruimte voor natuur en krijgen milieuvriendelijke vervoersmiddelen een streepje voor. Met een fantastisch fietsroutenetwerk bijvoorbeeld.

Het gemak van huren

Een huurwoning geeft zekerheid en flexibiliteit. Je hebt geen onverwachte kosten aan groot onderhoud. Je hoeft niet te investeren in een nieuwe keuken of badkamer. En je woont in een duurzame woning met je eigen groene energie, zonder daar zelf kosten voor te maken. Vaste maandlasten, lekker overzichtelijk dus! Het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen liggen bij de verhuurder. En gaat er eens iets stuk? Dan staan wij voor je klaar om het te repareren. Wil je graag flexibiliteit? Ook dan past huren goed bij jou. Je hebt een huurovereenkomst van minimaal 1 jaar, die daarna opzegbaar is per de eerste van de volgende maand + 1 maand opzegtermijn. Heb je nu een eigen woning en wil je zorgeloos wonen en meer genieten? Het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van je woning geeft veel mogelijkheden. Een mooie reis, minder werken, vaker uit eten of van je hobby je werk maken? Hoe je je geld ook besteedt, in Op de set woon je in een groene wijk waar je ontspannen thuiskomt.